inward/onward traject: weet wat je drijft, word wie je bent

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs excl. btw
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Aan de slag
This traject is currently closed

Ervaar je het leven soms als stressvol, als hard werken? En denk je bij jezelf: Zo kan het toch niet bedoeld zijn? Het moet toch lichter en makkelijker kunnen?

Heb je het gevoel dat er meer is in het leven? Dat je nog niet volledig jouw eigen pad volgt, maar dat je niet weet hoe je dit kunt veranderen?

Ben je nieuwsgierig naar de Wet van Aantrekking, maar wil je hier ook graag de onderbouwing en logica van inzien voordat je deze actief in je eigen leven gaat toepassen?

Dan ben je op de juiste plek om een volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke groei. Een stap dichterbij leven vanuit jouw essentie, vanuit wat jij wilt en wat goed voelt voor jou.

Ik help je bij het doorbreken van mentale en emotionele blokkades, om in verbinding te komen met wie je in essentie bent. Je authentieke zelf. Zodat je vol vertrouwen je eigen keuzes maakt en je diepste verlangens en levensdoelen kunt realiseren. Je ervaart meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vervulling in het leven.

Dit traject helpt je om:

 • Mentale en emotionele blokkades op te heffen
 • Verbinding te maken met wie je echt bent
 • Je eigen keuzes te maken en je eigen pad te volgen
 • Je waarden en levensdoel(en) te ontdekken
 • Te manifesteren m.b.v. de Wet van Aantrekking

Wat levert het je nog meer op?

 • Meer lichtheid en vervulling in je leven
 • Een rotsvast vertrouwen in jezelf
 • Je voelt je fit en energiek, je zit lekker in je vel
 • Voelen waar jij behoefte aan hebt en daarnaar handelen
 • Je bent minder gevoelig voor stress en druk van buitenaf
 • Je relaties verlopen natuurlijk en op een fijne manier

Het traject duurt 5 maanden en bestaat uit 7 modules

Module 1: Doelstellingen en introductie

Je begint met het stellen van heldere doelen, zodat je toewerkt naar een concreet eindresultaat. Wat wil je bereiken op korte en langere termijn en hoe wil je je voelen. Daarnaast maak je kennis met de basisprincipes van de Kwantumfysica en de Wet van Aantrekking.

Module 2: Wie ben ik

Hier staat de vraag ‘wie ben ik’ centraal. Je leert onderscheid maken tussen de ‘persoonslaag’ en de ‘zijnslaag’. Je gaat de verschillende delen, inclusief schaduwdelen, in jezelf herkennen en accepteren. Je ervaart op een dieper niveau wie je echt bent en hoe je je state of being zelf kunt beïnvloeden, zodat je anders gaat denken en je anders gaat voelen.

Module 3: De werking van de bewuste en onbewuste geest

Hier gaan we uitgebreid in op de werking van de bewuste en onbewuste geest. Je leert wat overtuigingen zijn en hoe deze je leven beïnvloeden. Je gaat actief aan de slag met het transformeren van je eigen overtuigingen en gedragspatronen. Zodat je niet meer automatisch reageert op ‘triggers’, maar bewust andere keuzes kunt maken.

Module 4: De werking van emoties

Je krijgt inzicht in de functie en betekenis van emoties. Je komt op een andere manier in contact met je emoties en leert hoe je deze kunt transformeren. Je leert je emoties te gebruiken als navigatiesysteem om jouw eigen pad te volgen en de keuzes te maken die kloppen voor jou.

Module 5: Levensdoelen en verlangens

In deze module ligt de focus op jouw diepste verlangens, jouw levensdoelen. Je gaat ontdekken wat jou drijft in het leven, wat jouw unieke bijdrage is.

Module 6: Manifesteren m.b.v. de Wet van Aantrekking

Je leert en ervaart hoe je jouw verlangens kunt manifesteren met behulp van de Wet van Aantrekking. Zodat je de gewenste resultaten gaat zien in je leven. Je gaat aantrekken wat klopt voor jou en zodoende meer lichtheid en plezier ervaren in je leven.

Module 7: Plan voor de toekomst

In deze laatste module krijg je concrete tips en tools om wat je geleerd en getransformeerd hebt te verankeren in je dagelijks leven. Je leert hoe je in beweging kunt blijven vanuit ‘geïnspireerde actie’. En mochten er blokkades op je weg komen, dan kun je teruggrijpen op wat je geleerd en ervaren hebt zodat je snel weer on track bent!

 

Het inward/onward traject is een individueel traject van 5 maanden waarin je echt de diepte ingaat. Je kunt op ieder gewenst moment starten. Het traject is een combinatie van theorie, opdrachten, coachsessies en oefenen in het dagelijks leven.

Wat krijg je precies:

 • Toegang tot een online omgeving met video’s en werkbladen. Zodat je er in je eigen tijd, op jouw tempo mee aan de slag kunt
 • 10 individuele coachsessies (afwisseling live en online) waarin we echt de diepte ingaan op jouw persoonlijke proces
 • Tussendoor de mogelijkheid voor contact en vragen via WA

Nieuwsgierig en heb je zin om met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan deel aan het i/o traject: weet wat je drijft, word wie je bent!

traject inhoud

uitklappen